18/07/2012

Design Baju Raya 2012 by Jovian Mandagie - Aviraya Collection

Yeahaaa.....selepas sahaja 20 by Rizalman kali ini Jovian Mandagie telah melancarkan koleksi terbarunya semperna Hari Raya 2012 iaitu Aviraya Collection. Koleksi ready wear ni dah jadi trend untuk Designer di Malaysia ni. Koleksi Aviraya ni boleh didapati di First Lady Jalan Tar. Tapi kalau rasa malas nak bersesak sesak kat sana, you all boleh dapatkan koleksi terbaru dari Jovian Mandagie ni di Zalora.

Mummy malas nak cakap panjang lagi. Jom kita tengok koleksi ready wear oleh Jovian Mandagie iaitu Aviraya Collection ni.


design baju terkini, design baju hari raya, design baju moden, malaysia online shopping, qashmere, plus size fashion, iphone 5 gadget impian


iphone 5 gadget impian

Ini adalah antara koleksi baju yang Mummy nak share untuk semua. Cepat-cepat pergi ke Zalora untuk dapat sepasang untuk Hari Raya ini. 

Xoxo
Mummy


14 Comments:

m.u.l.a.n said...

wowww... so very cantik semua nya..

Mummy Akmar said...

Yup..Hihi

daddydee said...

cantik bajunya...

Mummy Akmar said...

Hehe...

Oh! budu said...

zalora memang cantik koleksi kasut,jaket dan bajunya. cantiknya baju raya awk tu. sy x fikir lg nak pakai apa. btw. selamat berpuasa juga. cendawan tu utk buat cicah dgn budu. hehe

Mummy Akmar said...

Hahahahaa..........
Boleh try la cendawan cicah dengan budunyer.. :P
Baju raya saya lukis sendiri ke? Ala pakai main lukis je.. Hihihi

Denaihati said...

askm. selamat menjalani ibadah puasa semoga kita adapat melaksanakan yg terbaik.

Mummy Akmar said...

Wslam..

Fuh...Denaihati datang kasi komen for the first time.. Hihi...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Encik Denaihati!

budak felda said...

selamat mejalani ibadah puuasa dgn terbaik sekali

Mummy Akmar said...

terima kasih!

.::: Princess MOMOY :::. said...

MOmoy masuk zalora sebab nak beli baju ke-2 tu yang warna blush pink tapi dah takde size. sedihnya
cantik sgt baju tu
salam ramdhan sis
jemput singgah blog

Mummy Akmar said...

Momoy memang cepat abis..mungkin diaorang nak re-stock kot? Awak dah cube pegi First Lady? Hihi

Salam Ramadhan!

Nisa Kay said...

dekat mane butik zalora nie?

Mummy Akmar said...

Nisa bole pegi zalora.com

Post a Comment