Diskaun Famili Qashmere Blog di Lazada Offer

13/07/2012

Design Baju Raya 2012 by Button My Buttons

Selamat Morning!~

Semoga semua ceria di pagi Jumaat yang mulia ni. Mummy nak share beberapa koleksi design baju raya 2012 yang diilhamkan oleh pereka tanahair kita iaitu Button My Buttons.

Mummy tengok comel jugak design-design yang direka khas untuk Raya tahun 2012 kali ni Very modern and classy! Kalau nak melaram design mcm ni kalau ada open house dekat hotel memang sesuai! Hahaha...

Apa yang Mummy tengok, Button My Buttons cuba ketengahkan kombinasi beberapa tone color. Bermain dengan warna terang dan pastel untuk timbulkan efek Vintage tu. Gabungan color dia sangat menarik. Jom kita tengok design-design yang di bawah.







Mummy Akmar


4 Comments:

QueeN TerataI said...

cantik dan sweet! :)

Mummy Akmar said...

Kan??? sweet sangat...
awak dah ada design ke untuk baju raya?

Anonymous said...

My partner and I stumbled over here from a different page and thought I
might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.
My homepage - Sandpoint waterfront home for sale

Anonymous said...

nice article. Thumbs up!
Also visit my website canapé cuir

Post a Comment